Infrasauna léčí a uzdravuje. Ale ne každá.

sauny

Infrasauny se od klasické finské sauny liší hlavně tím, že teplo v infrasauně produkují infrazářiče a neohřívá se vzduch v kabině, ale přímo lidské tělo.

Velkou výhodou infrasauny je levnější provoz než u finské sauny. K použití je infrasauna připravena chvilku po zapnutí, a protože během saunování v infrakabině nevzniká vlhkost, můžete ji umístit do kterékoli místnosti v bytě.

Účinky infrasauny na lidské zdraví:

Infrasaunu milují hlavně ženy a sportovci. Ženám infrasauna pomáhá být krásná a sportovcům při regeneraci.

A pro všechny ostatní jsou zde další účinky infrasauny:

  1. Tlumí bolest kloubů a svalů – infračervené paprsky pronikají hluboko do tkání a díky prohřátí se zvyšuje cirkulace krve.
  2. Detoxikuje organismus – teplo působící na lidské tělo způsobuje pocení, a díky potu se organismus přirozenou cestou zbavuje toxinů a škodlivých látek.
  3. Pomáhá při hubnutí  – lidské tělo v infrasauně vydává energii na chlazení vnitřních orgánů a kůže a zvyšuje se srdeční tep, čímž roste energetický výdej a spalují se kalorie. Z infrasauny nevyjdete dokonale štíhlí, ale rozhodně vám s hubnutím pomůže.
  4. Působí preventivně proti zánětům – během saunování v infrasauně je v lidském organismu zrychlené proudění krve, což napomáhá prevenci a léčbě různých zánětů.
  5. Čistí pokožku, omlazuje – kůže je díky pocení a působení infračervených paprsků pevnější, jemnější a pročištěná bez pupínků.
  6. Pocit dokonalého odpočinku a relaxace  – v infrasauně se zklidníte, díky zvýšené teplotě se zpomalí procesy ve vašem těle, budete se přirozeně cítit skvěle, v bezpečí, v rovnováze.

sauna

Pro infrasaunu stačí půdorys 1 x 1 metr. Vejde se všude.

Jste-li rozhodnutí pořídit si infrasaunu do bytu, měli byste se vyvarovat nekvalitním infrakabinám z Číny.

Bývají vyrobené z tenkého a nepříliš kvalitního dřeva (čímž se výrazně zkracuje jejich životnost) a často jejich infrazářiče produkují jen určité spektrum infrazáření – paprsky tak nepronikají pod kůži a místo infrasauny budete mít jen dřevěnou prohřívárnu bez zdravotních účinků.

Na druhé straně kvalitativního spektra jsou pak infrasauny na míru. Bývají dražší, ale můžete je mít v jakémkoli rozměru a vybavení, snadno je lze vestavět pod schodiště nebo do nepoužívané komory. Samozřejmostí jsou ty nejlepší infrazářiče Vitae s kompletním spektrem záření a účinkům nejpodobnějším opravdickému sluníčku.

Přijďte se přesvědčit, jak vypadají ty nejlepší infrasauny do showroomu v Praze – Uhříněvsi. Domluvte si nezávaznou schůzku a umožníme vám vyzkoušet si infrasauny v úplném soukromí. Protože na vlastní kůži rozdíl poznáte mnohem lépe.

www.saunasystem.cz

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here