Tradiční masáže z Asie

masáže

Tipů na dárky není nikdy dost. Už dávno neplatí, že dárky končí jako lapače prachu. Díky novým trendům jsou stále oblíbenější zážitkové dárky, které mohou mít i zdraví prospěšný charakter.

Thajská masáž je rituálem

Typickým příkladem takového dárku je tradiční thajská masáž. Ta je založena na mnohaletých tradicích. Thajské masáže čerpají své základy z tradiční čínské medicíny a jsou založeny na stlačování reflexních bodů po celém těle, zejména však na nohách a zádech. Pravá thajská masáž je několikahodinovým obřadem doplněným speciální relaxační hudbou a vonnými oleji. Thajská masáž je vhodná zejména pro ty, kteří hledají celkové uvolnění od stresu. Pokud vás láká možnost vyzkoušet si vliv thajské masáže na váš organismus, pak si zde www.firmanazazitky.cz/tradicni-thajska-masaz-3 můžete zakoupit poukaz na thajskou masáž v místě vašeho bydliště. Novější variantou v nabídce masáží je bambusová masáž, která má silně zklidňující a uvolňující vlastnosti. Při této masáži jsou používány nahřáté bambusové tyče. Právě tato masáž je ideální variantou, pokud sháníte dárky pro muže.

Ciťte se jako císařovna

Ženy dávají většinou přednost jemnějšímu zacházení, proto ocení spíše japonskou císařskou masáž, která využívá tradiční japonskou masážní techniku založenou na tlaku rukou na reflexní body. Tato masáž je vhodná zejména při bolestech hlavy z celkového přepnutí organismu, jelikož přináší kompletní uvolnění těla i ducha. Masáže jsou ideální dárky pro ženy, protože každá žena si ráda dopřeje chvíle odpočinku a relaxace, kdy se může oprostit od každodenních starostí a soustředit se jen sama na sebe. Masáže jsou ideálním prostředkem, jak se alespoň chvíli můžete nechat rozmazlovat a opečovávat. Díky propojení s aromaterapií se stávají jedinečným zážitkem, který vám dodá energii na mnoho dalších dní. Stačí si jen vybrat typ, který bude nejúčinnější pro řešení vašich potíží.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here