Předčasná ejakulace, problém, který dovede potrápit

předčasná ejakulace

Z lékařského hlediska se problém s předčasnou ejakulací definuje jako výron semene do patnácti sekund od začátku pohlavního styku. Z individuálního pohledu se však jedná o věc čistě subjektivní. To, co někomu může připadat jako bleskový akt je pro jiného výkon hraničící se světovým rekordem.

Potíže s předčasnou ejakulací (vyvrcholením) a otázka, jak oddálit ejakulaci, trápí především mladší muže z důvodu jejich nevelké zkušenosti v oblasti sexuálního života. Problém se tak často s přibývajícímu zkušenostmi takříkajíc vyřeší sám. Ve starším věku to může být způsobeno i nízkou četností pohlavních styků – tedy v podstatě nevytrénovaností – případě také strachem z možného neuspokojení partnerky. Příčiny však mohou také čistě fyziologického řádu. Sem řadíme například zvýšenou vodivost periferního nervstva nebo zánět prostaty. Z lékařského hlediska můžeme problémy s předčasnou ejakulací rozdělit na dvě skupiny, dvě formy. Prvou je forma stenická – zde se jedná o zvýšenou vzrušivost jedince – druhou astenická, kde se vysoká vzrušivost protíná s nedostatkem síly. Zde je problém často kombinován s nedostatečnou erekcí.

Nejsnadnějším řešením problémů s předčasnou ejakulací je tak říkajíc “hodit se do pohody.” Je třeba si uvědomit, že se jedná problém, který trápí spoustu, zejména mladších mužů. Snadno dostupné jsou rovněž různé znecitlivující spreje či kondomy, které vám mohou pomoci pohlavní styk výrazně prodloužit. Výdrž mohou vylepšit rovněž tzv. Kegelovy cviky (pomáhají zpevnit svaly pánevního dna) nebo tzv. technika start-stop. Rovněž může pomoci změna pozice – klasická misionářská nepatří zrovna k těm nejvhodnějším. Základ však téměř vždy leží v hlavě. K dispozici jsou rovněž volně prodejné doplňky stravy, často vytvořené čistě na přírodní bázi. Pokud budete k pohlavnímu aktu přistupovat bez nervozity a v klidu, věřte, že se problém podaří odbourat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here