9 drahých kamenů, které pomohou od bolestí hlavy

eppi.cz

K rozšířeným nešvarům dnešní doby patří bolesti hlavy. Nejčastěji k nim vede nedostatek pohybu na čerstvém vzduchu, sedavé zaměstnání, málo tekutin – především čisté vody, špatné dýchání a velká dávka stresu. Kromě změny životosprávy a zaměstnání vám od nepříjemného tepání ve spáncích mohou ulevit i drahé kameny. V jejich výjimečnou moc a léčivé schopnosti věřili již staří Číňané a Egypťané. Zajímá vás, jestli si od bolení hlavy pomůžete nošením diamantového náhrdelníku nebo spíše prstýnku s ohnivým rubínem? Seznamte se s kameny, které do vínku dostaly moc tlumit bolení hlavy.

    • Achát. Acháty hrají všemi barvami a harmonizují yin a yang energie. Jako kameny síly dodávají odvahu a sebedůvěru. A samozřejmě chrání před bolestmi hlavy.
    • Ametyst. Nádherné fialové či šedozelené drahokamy vypadají krásně zasazené do zlatých přívěsků i náušnic. Kromě tlumení bolestí hlavy pomáhají při žaludečních a dýchacích obtížích a navozují klidný, hluboký a nerušený spánek.
    • Křišťál. Velmi silný čirý křišťál působí nejen proti bolestem hlavy, ale povzbuzuje samostatnost a touhu po sebezdokonalení. Zároveň tiší i nevolnost a neurologické potíže.
    • Smaragd. Zelený drahokam z velké čtyřky nevynikne pouze v přívěscích ze zlata, ale i ve špercích ze stříbra. Nošením náušnic či náhrdelníků s tímto kamenem si pomůžete od bolesti hlavy a vylepšíte paměť i zrak a zpevníte kostru.
    • Zelený turmalín. Pokud zbožňujete tento drahokam, jenž se vyskytuje ve všemožných tónech duhy, nenechte si uniknout jeho zelenkavou variaci. Ta zažene bolehlav a odbourá stres, deprese i strach. Budete se tak moci soustředit na svoje tvůrčí já a získáte nezávislost i lásku.
    • Topaz. Nejčastěji modrý či nažloutlý kámen odstraňuje z života negativní vlivy a tím i chrání před bolestmi hlavy. S topazem zavěšeným na krku či na prstě se vám bude snáze komunikovat a objevíte i víru ve vlastní schopnosti.
    • Záhněda. Zbavte se pomocí záhnědy depresí, strachu i nočních můr a věřte, že následná vyrovnanost a zdravé sebevědomí nedovolí bolestem hlavy, aby se vůbec objevily.
    • Jadeit. Zelený drahokam dodává pozitivní energii a rozvíjí vřelý vztah k sobě samému a ostatním. Prodlužuje život a tiší podrážděnost. Buďte si jistí, že s tímto kamenem se nemusíte obávat, že by vám rozbouřené emoce způsobily bolení hlavy.
    • Vltavín. Velice vzácné kousky meteoritu se zaměřují na příčiny zdravotních problémů a harmonizují a uzdravují slabá místa. Pokud tedy trpíte migrénami, dovolte vltavínovému zlatému přívěsku, aby vám ulevil.

Nespoléhejte se pouze na chemické medikamenty. Věřte, že příroda nabízí mnohem širší a zajímavější škálu prostředků, které utlumí nepříjemné bolení. Spolehněte se po vzoru našich předků na sílu drahých kamenů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 120 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here